torsdag 6. januar 2011

Dette var første steg!

I sommer tok vi oss av den forvokste granhekken, som stengde ute den flotte utsikta nordover! Mange meinte vi kom til å ta knekken på alt som vokste i hagen, og kanskje til og med oss sjølve i den kalde nordavinden som kjem feiande inn akkurat her. Men kven veit vel kva vi finn på inni denne hagen? Den vinden, skal eg seie deg, skal ikkje bli noko! Her skal det bu høner i hus og skog, vår ivrige bærplukkar på to år, skal finne sitt eldorado her inne, og ly skal vi ordne til alle mennesker, dyr, og planter som treng det!Bilder av korleis det vart etterpå, vil komme med tida! Akkurat no er det berre mykje snø og kaos akkurat der. Eit gammalt, svært plommetre måtte også ta kvelden etterkvart. Det var igrunn sørgelig, for det bar flotte plommer. Men treet var sjukt, og kunne ikkje reddast. Eg tippar gubben er glad for at det er vekke, for no har han betre plass til å kose seg med gravemaskina! Det er jo slik det er å ha eit handlekraftig mannfolk i hus! :)

2 kommentarer:

 1. Må følge deg videre og se hagen din ta form :)
  Her har vi også et sykt plommetre og et pæretre som er på halvåtte... Trist, men de må nok ned begge to.

  Nå er det ikke lenge til vi begynner å se våren komme. Det skal bli godt :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Hei! Så kjekt at du følger hagen vår! :)

  Vi også lengtar etter vår, men nyter likevel vinterføret til å kjøre i skogen! Og så fin soloppgang som det er ein klar vintermorgon!

  Pæretreet kan kanskje reddast. Det kan jo faktisk berre være litt dårleg rotutvikling på den sida som heller ned! Du kan prøve å kantskjære det til våren, og så flytte det. (er jo litt arbeid viss det er stort...)

  SvarSlett