onsdag 6. april 2011

Mens vi venter på at noko skal skje...

... så kan vi mimre litt frå forrige sommar!

To gode venner i hagen! Det er slik vi fortsatt skal ha det! Ein ynda plass for vaksne, barn og dyr!

3 kommentarer:

 1. Heia, ja, vi må bare mimre litt , mens man venter på våren og sommeren, fin blogg, har lagt dæ som følger, koselig om du følger mæ og, Lisbeth ;O)))

  SvarSlett
 2. Tror jeg må følge deg et stykke på vegen. Det er så kjekt med slike prosjekt "i det blå". Ser ut til at dere har mye å gripe fatt i :-).
  Jeg kan fortelle deg at også her hos oss var det store flotte trær som fikk stå i 20 år. Men så måtte jeg gi meg for "overmakta" og et vilt hageprosjekt. Ikke et minutt beklager jeg det! Jeg skulle gitt meg for mange år siden. Først nå trives plantene mine.

  SvarSlett
 3. Stallnilsen: Tusen takk, eg skal følge med! :)

  Margrethe: Ja, det er mykje å henge dei grønne fingrane i! :) Det er jo slik vi vil ha det. Trea har for meg ein heilt uvurderleg verdi, men på motsatt side av huset, der hagen er, står det eit platanlønnetre som er veldig vakkert, men akk så plagsomt... eg er snar komt opp i tre tusen lønnespirer i bedet, og likedan på vegen og i sandkassen. Om sommaren er det vanskeleg å oppholde seg på tunet, grunna knottfestivitasen i trekrona. Når det gjeld treet på tunet, er maktbalansen ein heilt anna... eg og min mann vil ha det vekk, og alle andre vil ha det.

  SvarSlett